Hem: Föredrag av Sören Öman: Hållna föredrag:

Föredrag av Sören Öman :

Angrepp från anställda på före­tagets hemlig­heter och renommé

tisdagen den 28 april 2020 i Stockholm [ heldag  ]

Kommande kurstillfälle :

Kommande föredrag av Sören Öman om :

» Arbetsrätt | » Företagshemligheter | » Konkurrensklausuler | » Yttrandefrihet

Föreläsare : Sören Öman

Arrangör : JUC / Norstedts Juridik (VJS / Karnov Group)

     Hemsida    08-40 06 54 10    Mejla

Plats : Stockholm

Ämne : Arbetsrätt | Företagshemligheter | Konkurrensklausuler | Yttrandefrihet

Anmäl dig hos arrangören! ( Klicka här )

Dela :

Kommande publika föredrag av Sören Öman :

Det har blivit allt viktigare att skydda företagskritisk information och företagets rykte på marknaden med framväxten av kunskapsföretag. Anställda eller före detta anställda kan utnyttja företagets information för konkurrens. Anställda kan också yttra sig i sociala medier på ett sätt som får negativa verkningar för företagets rykte och konkurrensförmåga. Samtidigt inför alltfler företag system för Whistleblowing. Frågorna är ständigt aktuella, men nu har det också kommit ny lagstiftning. På denna kurs tar vi ett samlat grepp om frågorna och går igenom bland annat skyddet för företagshemligheter, konkurrensklausuler, sekretessklausuler och möjligheter att hindra anställdas skadliga yttranden.

Kursen kommer denna gång att hållas digitalt.

KURSEN BEHANDLAR:

Målgrupp
Kursen vänder sig till bolagsjurister, advokater, kvalificerade personalspecialister och HR-chefer. Kursen är inte direkt relevant för personer inom det offentliga och du bör ha en juridisk utbildning eller kvalificerad erfarenhet inom HR för att dra nytta av kursen.

Dela :

» Se alla kommande föredrag av Sören Öman

Sören Öman
» CV
» Föredrag
» Skrifter

Sören Öman an­litas ofta som före­drags­hållare / ut­bildare av både pro­fessionella ut­bild­nings­organ, såsom kurs­före­tag och aka­demiska institu­tioner, och privata före­tag, t.ex. advokat­byråer och inter­nationella koncerner, stat­liga myndig­heter, kommuner och lands­ting samt in­tresse­organisa­tioner (totalt 555 före­drag sedan 2004).

Sören Öman är ord­förande i Arbets­domstolen. Han är också skilje­man, före­läsare och för­fattare. Han har lång er­faren­het från ar­bete i Regerings­kansliet och om­fattande erfaren­het av ut­red­ningar inom olika juridiska om­råden, såsom arbets­rätt och data­skydd.

Exit mobile version